Kategorije
Informacije i komunikacije Poreč

Eni, Sebastian i Arian, ALT digital

Počeli smo 2013. godine kada smo još bili na faksu, Rijeci i Firenci. Danas radimo iz Istre s klijentima iz regije. Mogli smo raditi u inozemstvu, ali vjerovali smo da možemo uspjeti kod kuće.

Kategorije
Poljoprivreda Prerađivačka industrija Vižinada

Braća Rossi, nova generacija vinarije i destilerije Rossi

Vjerujemo kako su recept za dobro vino priroda, znanje i tehnologija te umjetnički pristup proizvodnji. Ja i braća, Luka, Marko i Filip, nastavljamo obiteljsku tradiciju staru 130 godina

Kategorije
Prerađivačka industrija Stočarstvo Svetvinčenat

Vedran Macan, generacijski sir istarske ovce

Bavimo se stočarstvom od kada znam za sebe. Pravimo sireve od nepasterizirnaog mlijeka istarske ovce te se može naći samo na našem kućnom pragu i na festivalima.

Kategorije
Poljoprivreda Prerađivačka industrija Vižinada

Sara Rossi, vinarija i vina Pino Rossi

Iako je proizvodnja vina uvijek bila dio naše obitelji, ozbiljnije smo se počeli njom baviti 2008. godine kada smo dobili prvu zlatnu medalju za naš cabernet sauvignon na Vinistri. To nam je bila prekretnica i veliki poticaj.

Kategorije
Kaštelir-Labinci Poljoprivreda Prerađivačka industrija

Mauricio Beaković, maslinovo ulje s Flos Olei oznakom

Počeli smo 90ih godina kada je tata posadio prve masline. Pred 10 godina počeli smo brendirati naše maslinovo ulje da bi 2020. godine ušli u Flos Olei, talijansko-engleski vodič kroz vrhunska svjetska ekstradjevičanska maslinova ulja.

Kategorije
Kaštelir-Labinci Poslovno savjetovanje

Kristina Radolović i Katarina Vojnović, Key Consulting

Od 2015. godine prijavile smo više od 100 projekatnih prijava za poljoprivrednike, poduzetnike i javni sektor te im pomogle dobiti više od 30 milijuna eura.

Kategorije
Prerađivačka industrija Žminj

Sandi Orbanić, mljekara Latus

Na brežuljku ponad sela Orbanići, od kraja prošlog stoljeća, mlijeko istarskih krava prerađuje se u visokokvalitetni sir i mliječne proizvode.