Kategorije
Informacije i komunikacije Poreč

Eni, Sebastian i Arian, ALT digital

Počeli smo 2013. godine kada smo još bili na faksu, Rijeci i Firenci. Danas radimo iz Istre s klijentima iz regije. Mogli smo raditi u inozemstvu, ali vjerovali smo da možemo uspjeti kod kuće.

Razgovarali smo s Eni, Sebastianom i Arianom, mladim kreativcima koji su tijekom studiranja osnovali ALT, tada startup, a danas digitalna agencija, iako su imali prilike otići raditi u inozemstvo.

“Počeli smo 2013. godine kada smo još bili na faksu, Rijeci i Firenci. Radili smo remote i uživali u tome jer smo vjerovali da možemo uspjeti i kod kuće. 

Danas zapošljavamo ukupno 5 osoba te radimo s europskim klijentima. Istra nam zaista pruža najbolje od oba svijeta – uspjeh u poslovnom životu dok možemo uživati u Istri. Volimo raditi s etabliranim tehnologijama te primijeniti moderne tehnološke standarde na lokalnom i regionalnom tržištu. Rješavamo probleme svojim klijentima mobilnim i web aplikacijama, ali i uređenjem interijera. 

Mogli smo raditi u Njemačkoj i Engleskoj, ali ima nešto u nama što nas je tjeralo da barem pokušamo u Istri. Mislimo da smo to uspjeli te da ćemo rasti kako bi i drugima mogli pružiti priliku da se vrate doma. Potrebniji smo u Istri nego što smo inozemstvu.”

– Eni, Sebastian i Arian, ALT

ALT Digital

ALT je agencija usmjerena na krajnje korisnike. Pruža punu uslugu širokoj lepezi klijenata osiguravajući im povrat za uloženo.

Sa sjedištem u Poreču rade s klijentima Italije i regije. Od najvećih brendova s kojim su radili je Heineken.

Mogli smo raditi u Njemačkoj i Engleskoj, ali ima nešto u nama što nas je tjeralo da barem pokušamo u Istri. Potrebniji smo u Istri nego što smo inozemstvu.

– Eni, Sebastian i Arian, ALT

Kontakt

info@altdev.hr
+385 91 733 5052
Vukovarska 19, 52440 Poreč